Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Barkarby

Vandrarhem/Hotell - Nyreronoverad - Barkarby

Verksamheten har en otrolig hög standard med ett fantastiskt läge. Nyrenoverat ut och invändigt. Rummen är anpassade efter de krav som ställs för vandrarhem med ventilation och brandlarm. Sängar av högsta kvalitet och godkända ståldörrar. Nyligen har även entréer anpassats med rätt lister och ramp för en större investering.

Fastigheten har erhållit slutbesked i sin två övre plan och väntar godkännande på nedre källarvåning. Handlingarna är inlämnade och besked bör komma inom kort. Projektansvarig finns som sköter uppföljningen. Vi kommer inte att sälja utan ett färdigt slutbesked dock kan du redan nu erlägga en handpenning och ingå avtal för att när samtliga beslut beviljats tillträda verksamheten.

Redan nu har kommun och företag visat ett stort intresse för att hyra rum kort och långsiktigt. Dock ligger det inte i nuvarande ägares intresse att driva vidare då ägaren har flera andra projekt. Fastigheten har endast vandrarhemmet som verksamhet. Försäljning gäller endast för verksamheten, ej fastigheten.

Ta tillfälle och överta denna verksamhet som behöver rätt ägare. Stor chans att utveckla detta till en mycket vinstgivande projekt. Godkänt för att bedriva som hotell. 10 år kontraktstid råder vilket ger köparen en trygg affär. Privat hyresvärd med långsiktigt mål. Förfrågningar sker löpande på uthyrning av kommun och företag.

Yta: ca 600 kvm
Tomt: ca 1500 kvm
Rum 16 st – Kök – matrum – tvättrum – 7 toa/dusch
Överlåtelseform: Inkråmsaffär / Bolagsaffär

Snabbfakta:
– 16 rum nya rum
– Gemensamma kök
– Gemensamma allrum
– Kontor
– Goda parkeringsmöjligheter precis utanför 10 st ingår
– Tvättstuga

Information
Enkeldriven verksamhet precis vid Barkaby Outlet. Nära till restauranger och kommunikation.

Flera kommuner efterfrågar avtal men ägaren har ej bearbetat detta pga inväntan av slutbesked. Idag bedrivs verksamheten därför inte på dess fulla kapacitet men har trots många förfrågningar. Detta innebär att det finns goda utvecklingsmöjligheter till att öka priserna genom att upprätta samarbeten med närliggande kommuner.

Verksamheten är självgående och behöver behöver endast ses över med jämna mellanrum. Du har inga direkta renoveringar/underhåll för kommande år då allt är nybyggt.

Nuvarande ägare kommer inte vara aktiv i verksamheten då han bedriver flera andra större projekt. Stor möjlighet till att ta mer betalt och utöka samarbetet med flera kommuner. Samtliga rum är anpassade efter de krav som kommun ställer för jourboende. Detta medför att hela Sverige kan bli din kundkrets då många kommuner inte helst placerar utsatta personer i samma län.

Vänligen kontakta oss för visning. Var god respektera att all kontakt sker via GATE. (Vi reserverar oss för felskrivningar. All information är erhållen av säljaren). För mer information var god kontakta ansvarig mäklare, Charbel Botros via telefon +46(0)73-433 33 77 eller maila cb@gatecb.se. Det går även bra att använda formuläret längre ned på sidan.

Fastighet

600 KVM

Barkarby

5 900 000 KR

67 000 KR/MÅN

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning.

Var god respektera att all kontakt sker via GATE.

Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Vill du boka en visning?

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så ringer vi upp dig