Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Välkänd Italiensk Finkrog Sollentuna

Går du i tankarna om att äga en finkrog som är enkel att driva och helt nybyggt? Nu har du chansen att överta denna familjära och stolta italienare. Älskad redan av många och har fått stadig omsättning. Restaurangen är en gedigen och originell italiensk restaurang där maten här tillagas på härliga råvaror och utan tillsatser. I restaurangen, som är inredd i trendigt 2021 med klassiska slag och mysig musik med italiensk inspiration. En kul anekdot är att samma ägare har haft ett flertal lyckade italienska krogar och alla går fort bra.

Denna charmiga restaurang är omtyckt av många stamgäster och nya som dagligen hittar dit. Restaurangen är enkel att driva och nuvarande ägare är gärna med i överlåtelsen så att köparen anpassar sig tryggt innan överlämning sker.

  • Företag: Restaurang
  • Plats: Sollentuna, Stockholm
  • Yta: 212 kvm + lager 40 kvm
  • Hyra: 40 000
  • Omsättning: Ring för info
  • Pris: 4 900 000 kr

Övrig info: Godkänd ventilation, alkoholtillstånd, nytt renoverat kök. Öppettider från kl 11.00-22.00.

För mer information var god kontakta ansvarig mäklare Charbel på (0734333377). All information har erhållits av säljaren och mäklaren friskriver sig ansvaret om informationen som är kommunicerat inte stämmer överens med verkligheten. All kontakt sker med mäklaren direkt. Vänligen respektera att om ni känner till verksamheten stör ej ägarna.

Restaurang

252 KVM

4 900 000 KR

40 000 KR/MÅN

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning.

Var god respektera att all kontakt sker via GATE.

Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Vill du boka en visning?

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så ringer vi upp dig