Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Kungsholmen

Städbolag - Hög Vinst - Samma ägare 40 år

Städbolaget har haft samma ägare i över 40 år. Man har erbjudit samma tjänster och kvalitet år efter år. Nu har man bestämt sig för att överlåta denna vinstgivande företag till ny rätt ägare.

Säljaren är otroligt mån om vem man säljer till då detta företag har varit inom familjen en längre period. Städbolaget är enkelt att driva med sina anställda som sköter det mesta själva. Städbolaget har ett centralt kontor med lager dock ej ett krav att överta.

Förfrågningar sker löpande av företag. Dock så är samtliga kunder stamkunder med långa kontrakt och har varit trygga kunder varje år.

Resultat: ca 2 000 000 SEK
Hyra kontor: ca 7000 SEK
Överlåtelseform: Bolagsaffär
Pris: 8 900 000 SEK

Snabbfakta:
Ca 60-70 avtalskunder
Endas företagskunder, Brf, kontor etc
Kontor centralt i Sthlm
Inga lån eller leasing finns
Personal 7-9 personer anställda vid behov
Verksamheten funnits över 40 år

Vi kommer inte lämna ut information utan att sekretessavtal samt där köparen kan styrka sin ekonomiska möjlighet till förvärv. Information Verksamheten är nästan självgående då ägaren endast arbetar 50% och behöver behöver endast ses över med jämna mellanrum.

Vänligen kontakta oss för visning. Var god respektera att all kontakt sker via GATE. (Vi reserverar oss för felskrivningar. All information är erhållen av säljaren). För mer information var god kontakta ansvarig mäklare, Charbel Botros via telefon +46(0)73-433 33 77 eller maila cb@gatecb.se. Det går även bra att använda formuläret längre ned på sidan.

Övrigt

60-70 KVM

Kungsholmen

8 900 000 KR

ca 7000 KR/MÅN

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning.

Var god respektera att all kontakt sker via GATE.

Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Vill du boka en visning?

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så ringer vi upp dig