Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Kista Gallerian

Restaurang Grill - Kista gallerian - Bra kassa

Nu har du chansen att överta denna populära restaurang som ligger i välbesökta Kista gallerians foodcourt. Lokalen är snygg och fräsch med nya maskiner och ett välskött kök, perfekt för dig som vill hoppa rakt in i verksamheten utan krångel.

Ägaren arbetar endast 3 timmar om dagen då han driver flertal andra verksamheter men tar ut bra lön och har ett flertal anställda för bekvämlighetens skull. Detta gör att kostnaderna enkelt kan minska. Restaurangen är enkel att driva och nuvarande ägare är gärna med i överlåtelsen så att köparen anpassar sig tryggt innan överlämning sker.

Maten som serveras härstammar från Mellanöstern och är omtyckt av många gäster. Här lagas allt ifrån kött och grillrätter till vegetariska röror och sallader.

– Godkänd för Shawarma (Grill, kebab,)
– Restaurangen har stor och ny bardisk med stor serveringsyta.
– Nya maskiner och bra kök

Snabbfakta
Yta: Ca 60 kvm
Hyra: 100 000:- /mån ex moms
Verksamhet: Restaurang
Lokalen: Godkänd ventilation
Omsättning: Ring för mer info
Pris: 4 500 000:-

Kista Galleria har Sveriges största restaurangtorg med ett 20-tal restauranger med ca 50 000 besökare dagligen. Här äts det ordentligt, matglada gäster gör att restaurangerna frodas och de går bra. Detta är en av dem. Nu kan ni överta en fullt fungerande verksamhet i hjärtat av kista.

Kista Galleria är beläget i Kista Science City, Sveriges största företagsområde med 65 000 anställda i cirka 8 500 företag. 35 000 personer bor inom fem minuters gångavstånd till gallerian. Restaurangen ligger ett stenkast från tunnelbanan och bussar.

Öppettider: Alla dagar 10-21 enligt gallerians öppettider.

Vänligen kontakta oss för visning. Var god respektera att all kontakt sker via GATE. (Vi reserverar oss för felskrivningar. All information är erhållen av säljaren). För mer information var god kontakta ansvarig mäklare, Charbel Botros via telefon +46(0)73-433 33 77 eller maila cb@gatecb.se. Det går även bra att använda formuläret längre ned på sidan.

Restaurang

60 KVM

Kista Gallerian

4 500 000 KR

100 000 KR/MÅN

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning.

Var god respektera att all kontakt sker via GATE.

Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Vill du boka en visning?

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så ringer vi upp dig