Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Herkulesgatan 5

Restaurang - A-Läge - Innegård -Stor kökspark

  • Restaurang
  • 500 kvm
  • 7 900 000 kr
  • 120 000 kr/mån

Smakfull restaurang redo för ny ägare som har storslagna planer i detta läge. Med grannar som Gallerian, TAK, At six etc är detta en given succé för dig med en krogdröm.

Idag bjuder Feyruz Libanon Meza i Stockholm på en spännande smakresa till Libanon med influenser från medelhavsköket. Man har fokuserat på att servera vällagad och högkvalitativ libanesisk mat.
Restaurangen är påkostad och unikt inredd som ett feniciskt fartyg med teman som för tankarna till naturen. Här erbjuds möjligheten för uthyrning av fester, bröllop, dop, evenemang samt egna arrangerade kvällar med livemusik och DJ med innegården rymmer ca 150 personer.

Köket som är stort och välplanerat har moderna inventarier och gott om förvarings utrymmen vilket gör det lättarbetat och effektivt. Passa på att förvärva en unik lokal i ett av Stockholms bästa lägen med en enorm potential. Lunchen är välbesökt och kvällsserveringen är populär. Nuvarande krögare har flertal enheter vilket har gjort att just denna krog inte erhållit den omsorg den förtjänar.

Denna verksamhet är utmärkt till en krögarfamilj som drömmer hitta den perfekta krogen att arbeta och utveckla i, ta tillfället! Finns lån på ca 6 000 000 SEK att överta så den kontanta insatsen är väldigt låg. Ring oss för mer info så berättar vi gärna mera.

Snabbfakta
Affär: Inkråmsaffär
Yta: Cirka 500 kvm varav
Hyra: ca 120.000 kr / månaden
Sittplatser: ca 80 inne, ca 150 ute
Verksamhet: Kvarterskrog
Lokalen: Godkänd ventilation
Adress: Herkulesgatan 5
Pris: 7.900.000 SEK

Vänligen kontakta oss för visning. Var god respektera att all kontakt sker via GATE. (Vi reserverar oss för felskrivningar. All information är erhållen av säljaren). För mer information var god kontakta ansvarig mäklare, Charbel Botros via telefon +46(0)73-433 33 77 eller maila cb@gatecb.se. Det går även bra att använda formuläret längre ned på sidan.

Restaurang

500 KVM

Herkulesgatan 5

7 900 000 KR

120 000 KR/MÅN

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning.

Var god respektera att all kontakt sker via GATE.

Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Vill du boka en visning?

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så ringer vi upp dig