Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Kvarngärdet, Uppsala

Pizzabakeren - Uppsala - Hög oms

Väletablerad Franchise – Pizzabakeren
Kvarngärdet är en stadsdel i Uppsala, strax nordöst om citykärnan och norr om Vaksalagatan.

Pizzabakeren är ett pizzabagerier som bakar pizzor på egna recept med högsta kvalitet från botten till toppen. De fokuserar på att leverera den bästa och godaste pizzan! Idag finns det 18 st enheter runtom i landet och nu säljs den mest lönsamma och mest etablerade enheten, även den första att öppna i Sverige! Mycket god kundkrets med besökande gäster och hemkörning! Det finns pizza avtal med olika föreningar och företag. Självklart erbjuds god mat och trevlig stämning. I dagsläget drivs restaurangen av en person med en till två anställda. Maten som serveras är Pizza.

Nuvarande ägare har drivit denna restaurang i 3 år. Verksamheten är i brukligt godkänt skick med all nödvändig utrustning. Bra gäster och enkel drift med hög omsättning. Nuvarande ägare är gärna med i överlåtelsen så att köparen anpassar sig tryggt innan överlämning sker.

I dagsläget erbjuds hemkörning vilket är väldigt populärt i området, det finns två bilar på leasing att få ta över vid intresse. Restaurangen säljs på grund av personliga själ. Ring för mer information gällande omsättning och adress.

Snabbfakta
Hyra: 7.400 SEK ex moms
Yta: 89kvm
Lokalen: Ej svartplåt endast godkänt för pizza
Öppettider: 11-21 mån-tors, 11-23 fre-lör, 11-22 söndagar
Omsättning: 4 300 000 SEK
Pris: 2 590.000 SEK

Priset inkluderar inträdesavgiften för att bli franchisetagare!! För mer info om franchise konceptet besök: www.pizzabakeren.se

Vänligen kontakta oss för visning. Var god respektera att all kontakt sker via GATE. (Vi reserverar oss för felskrivningar. All information är erhållen av säljaren). För mer information var god kontakta ansvarig mäklare, Charbel Botros via telefon +46(0)73-433 33 77 eller maila cb@gatecb.se. Det går även bra att använda formuläret längre ned på sidan.

Restaurang

89 KVM

Kvarngärdet, Uppsala

2 590 000 KR

7400 KR/MÅN

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning.

Var god respektera att all kontakt sker via GATE.

Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Vill du boka en visning?

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så ringer vi upp dig