Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Hägersten

Nyrenoverad frisörsalong - Hägersten

Snygg och trendig frisörsalong / skönhetsklinik i Hägersten är nu till salu. Med ett stenkast från Fruängens tunnelbana och kringliggande bostäder finnes denna populära salong. Salongen på 2 plan och är nyrenoverad med nytt golv och modern inredning.

Tidigare ägare har drivit denna välbesökta salong/skönhetsklinik i flera år där det erbjudits alla typer av behandlingar. Nu flyttar ägaren till Stockholm för utökning av verksamheten. Idag är det 2 frisörstolar i lokalen som alltid är fullbokade, utökning till 4 stolar är att rekommenderas.

Här går enkelt att hyra ut rum på nedre våningen, där man kan utföra bland annat ansiktsbehandlingar, laserbehandlingar, naglar, fransar. Frisörsalongen kan göras om till utbildningslokal, kontor, skönhetsskola m.m.

Snabbfakta
Plats: Hägersten
Yta: 200kvm
Hyra: 16.000 SEK vatten och värme
Affär: Inkråm
Omsättning: Ring för info
Pris: 290.000 SEK

Vänligen kontakta oss för visning. Var god respektera att all kontakt sker via GATE. (Vi reserverar oss för felskrivningar. All information är erhållen av säljaren). För mer information var god kontakta ansvarig mäklare, Charbel Botros via telefon +46(0)73-433 33 77 eller maila cb@gatecb.se. Det går även bra att använda formuläret längre ned på sidan.

Frisör

200 KVM

Hägersten

290 000 KR

16 000 KR/MÅN

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning.

Var god respektera att all kontakt sker via GATE.

Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Vill du boka en visning?

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så ringer vi upp dig