Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Kungsängen, Uppsala

Pizzabakeren - Uppsala, Kungsängen - Hög oms

Väletablerad Franchise – Pizzabakeren

Pizzabakeren är ett pizzabagerier som bakar pizzor på egna recept med högsta kvalitet från botten till toppen. De fokuserar på att leverera den bästa och godaste pizzan! Idag finns det 18 st enheter runtom i landet. Just denna startades 2018, nyproduktion. I dagsläget drivs restaurangen av en person med en till två anställda. Maten som serveras är Pizza. Alkoholtillstånd finns för öl/vin till maten. Verksamheten är etablerad med företagen runt om som gör stora köp inför event, möten mm.

Nuvarande ägare har drivit denna restaurang sedan starten 2018. Verksamheten är i brukligt godkänt skick med all nödvändig utrustning. Bra gäster och enkel drift med hög omsättning. Nuvarande ägare är gärna med i överlåtelsen så att köparen anpassar sig tryggt innan överlämning sker.

I dagsläget erbjuds hemkörning vilket är väldigt populärt i området, det finns två bilar på leasing att få ta över vid intresse. Restaurangen säljs på grund av personliga själ. Ring för mer information gällande omsättning och adress.

Snabbfakta
Hyra: 23.900 SEK ex moms
Yta: 144 kvm
Lokalen: Ej svartplåt endast godkänt för pizza
Öppettider: 10-21.30 mån-tors, 11-22 fre-sön.
Omsättning: 3 300 000 SEK
Pris: 2 090.000 SEK

Priset inkluderar inträdesavgiften för att bli franchisetagare!! För mer info om franchise konceptet besök: www.pizzabakeren.se

Vänligen kontakta oss för visning. Var god respektera att all kontakt sker via GATE. (Vi reserverar oss för felskrivningar. All information är erhållen av säljaren). För mer information var god kontakta ansvarig mäklare, Charbel Botros via telefon +46(0)73-433 33 77 eller maila cb@gatecb.se. Det går även bra att använda formuläret längre ned på sidan.

Restaurang

144 KVM

Kungsängen, Uppsala

2090000 KR

23900 KR/MÅN

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning.

Var god respektera att all kontakt sker via GATE.

Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Vill du boka en visning?

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så ringer vi upp dig