Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Vasastan, Norrmalm

Kvarterskrog - Södra Stockholm - Hög oms

Klassisk kvarterskrog i södra Stockholm, i mindre förort.

Denna verksamhet är utmärkt till en krögarfamilj som letar efter den perfekta krogen att arbeta och utveckla i. Hit hittar allt ifrån byggare i närområdet till barnfamiljer, mestadels stamkunder. Självklart erbjuds god mat och trevlig stämning. I dagsläget driver 2 personal denna restaurang/kvarterskrog. Maten som serveras är Pizza, pasta och sallader.

Nuvarande ägare har drivit denna restaurang i 15 år. Verksamheten är i brukligt godkänt skick med all nödvändig utrustning. Bra gäster och enkel drift med hög omsättning. Denna restaurang är omtyckt av många boenden samt nya gäster dagligen. Restaurangen är mycket enkel att driva och har en hög omsättning. Nuvarande ägare är gärna med i överlåtelsen så att köparen anpassar sig tryggt innan överlämning sker.

I dagsläget erbjuds hemkörning vilket är väldigt populärt i området, bilen ingår dock ej. Restaurangen säljs på grund av personliga själ. Ring för mer information gällande omsättning och adress.

Snabbfakta
Hyra: 27.000 SEK ink moms
Yta: 129kvm
Aktiebolag
Alkoholtillstånd
Bryggeri: Spendrups
Lokalen: Godkänd ventilation
Ute rummet är ej godkänt eller har bygglov
Öppettider: 10-23
Omsättning: Ring för info
Pris: 3 300.000 SEK

Vänligen kontakta oss för visning. Var god respektera att all kontakt sker via GATE. (Vi reserverar oss för felskrivningar. All information är erhållen av säljaren). För mer information var god kontakta ansvarig mäklare, Charbel Botros via telefon +46(0)73-433 33 77 eller maila cb@gatecb.se. Det går även bra att använda formuläret längre ned på sidan.

Bar/Pub

129 KVM

Vasastan, Norrmalm

3 300 000 KR

27 000 KR/MÅN

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning.

Var god respektera att all kontakt sker via GATE.

Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Vill du boka en visning?

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så ringer vi upp dig