Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Arlandastad

Bilfirma Arlanda

Exklusiv Bilfirma Norr om Stockholm med välbyggt märke och full bilhall kan nu drivas vidare av rätt ägare. Företaget köper, säljer, byter och förmedlar bilar & motorcyklar. Utmärkta kommunikationer med bara 5 min bilavstånd från Sveriges största flygplats Arlanda Airport.

Bilfirman har bilar i lagret till ett värde om 4-5 Miljoner kronor och finns en kredit upp till 7 miljoner att nyttja. Dessa kan antingen övertas, säljas som uppdrag eller så tar säljaren med sig samtliga. Alla förslag är välkomna.

Lokalen är nyrenoverad med modern kameraövervakning. (2st) kontor, pentry/kök, hall, utställning med stora fönster och belysning. Fin rating med många sökordsoptimeringar som leder direkt till hemsidan.

Bilhallen har även investerat nyligen däckhotell hyllor, larm, nya skyltar, regsystem, samt avtal med flera finanslösningar för ett smidigare bilköp.

Hemsida finns
Blocket butik finns

  • Företag: Bilfirma
  • Plats: Arlandastad
  • Yta: ca 500 kvm
  • Hyra: 65 000 plus moms (ingår EL, vatten och värme)
  • Pris: 850 000 kr för verksamheten.

Nuvarande öppettider: Alla dagar: Måndag – Fredag: 10.00 -18.00 Lördag: 10.00 – 17.00 Söndagar: 11.00-15.00

Om ni känner till objektet, vänligen respektera att inte störa personalen. Kontakta ansvarig mäklare Charbel tel. 0734333377 för visning och mer information.

Butik

500 KVM

Arlandastad

850 000 KR

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning.

Var god respektera att all kontakt sker via GATE.

Ansvarig mäklare

Charbel Botros

Vill du boka en visning?

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så ringer vi upp dig